Puunkaadot, puiden leikkaukset, tonttihakkuut ja raivaukset Varsinais-Suomessa!

Puunkaato

Toteutamme pihapuiden kaadot ja karsinnat metsuritöinä Varsinais-Suomen alueella. Käytämme kaadoissa asianmukaisia turvavarusteita. Poistamme puut mahdollisuuksien mukaan joko kaatamalla tai nostokorilla pätkien ylhäältä alaspäin. Tarvittaessa hoidamme puiden ja risujen poisviennin. Yrityksellämme on asianmukaiset vastuuvakuutukset.


Palvelumme kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennystä voi saada kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetyn työn osuudesta. Vähennyksen suuruus on jopa 4000 € / talous. 


Toimenpiteissä vaadittavista luvista sovimme erikseen tapauskohtaisesti. Lupakäytännöt vaihtelevat paikkakuntakohtaisesti. Lisätietoa lupa-asioista saat paikallisilta rakennusvalvontaviranomaisilta. Hinnoittelemme työt tapauskohtaisesti.

Tonttihakkuut ja raivaukset

Toteutamme tonttihakkuita ja raivauksia metsuritöinä Varsinais-Suomen alueella. Käytämme hakkuissa asianmukaisia turvavarusteita. Tarvittaessa avustamme puiden ja risujen myynnissä ja poisviennissä. 


Yrityksellämme on asianmukaiset vastuuvakuutukset. Toimenpiteissä vaadittavista luvista sovimme erikseen tapauskohtaisesti. Lupakäytännöt vaihtelevat paikkakuntakohtaisesti. Lisätietoa lupa-asioista saat paikallisilta rakennusvalvontaviranomaisilta. Hinnoittelemme työt tapauskohtaisesti.